Këshila

Problemet e zakonshme të lëkurës gjatë vjeshtës

Problemet e zakonshme të lëkurës gjatë vjeshtës

Ndërsa ngjyrat e gjalla të verës zbehen në nuancat komode të vjeshtës, lëkura jonë shpesh përjeton një transformim të vetin. Ndërsa ne mirëpresim ajrin e pastër dhe pulovrat komode, ky...

Problemet e zakonshme të lëkurës gjatë vjeshtës

Ndërsa ngjyrat e gjalla të verës zbehen në nuancat komode të vjeshtës, lëkura jonë shpesh përjeton një transformim të vetin. Ndërsa ne mirëpresim ajrin e pastër dhe pulovrat komode, ky...

"Magjia" e serumit me përbërje të kafeines

"Magjia" e serumit me përbërje të kafeines

Lëkura delikate rreth syve është e prirur për ënjtje, rrathë të errët dhe vija të holla, duke e bërë atë një zonë që kërkon kujdes dhe vëmendje të veçantë. Futni...

"Magjia" e serumit me përbërje të kafeines

Lëkura delikate rreth syve është e prirur për ënjtje, rrathë të errët dhe vija të holla, duke e bërë atë një zonë që kërkon kujdes dhe vëmendje të veçantë. Futni...