Skip to product information
1 of 1

Cosmeticum

Face Cream Mask Tea Tree Salicylic Acid And Zinc 70ml

Face Cream Mask Tea Tree Salicylic Acid And Zinc 70ml

Regular price €14,00 EUR
Regular price Sale price €14,00 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.
Maskë për fytyrë krem, çaji i pemës, Salicylic Acid dhe Zinc 70ml Një zgjidhje e plotë për të mbajtur nën kontroll njollat e errëta, poret e zmadhuara dhe teksturën yndyrore, është kremi i fytyrës me acid salicilik dhe zink të pemës së çajit. Me përbërës aktivë si pema e çajit jashtëzakonisht anti-inflamator që qetëson lëkurën e irrituar, duke lënë një efekt mat. Acidi salicilik depërton thellë në poret e bllokuara, duke i çliruar ato nga ndotësit. Oksidi i zinkut, si të gjithë mineralet dhe elementët gjurmë, luan një rol kyç në luftimin dhe kontrollin e inflamacionit dhe forcimin e lëkurës së irrituar. Përveç kësaj, përshpejton rigjenerimin dhe shërimin, sintezën e kolagjenit dhe lufton në mënyrë efektive rrezet e
dëmshme të diellit.
Shiko të gjitha detajet