Skip to product information
1 of 1

Maruderm

Maruderm Anti-Blemish Whitening Skin Care Cream 200 ML

Maruderm Anti-Blemish Whitening Skin Care Cream 200 ML

Regular price €11,90 EUR
Regular price €12,90 EUR Sale price €11,90 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.
Me formulën e tij të pasuruar me peptide dhe alfa arbutinë, ndihmon në reduktimin e shfaqjes së njollave të errëta në lëkurë. Ky krem i jep pamje të shkëlqyeshme dhe ton të njëtrajtshëm të lëkurës.
Shiko të gjitha detajet