Skip to product information
1 of 1

Maruderm

Maruderm Centella Soothing & Hydrating Cream 200 ML

Maruderm Centella Soothing & Hydrating Cream 200 ML

Regular price €11,90 EUR
Regular price €12,90 EUR Sale price €11,90 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.

Ndihmon në përmirësimin e funksionit të barrierës së lëkurës dhe siguron hidratim intensiv.

I jep lëkurës një pamje më të butë, më të lëmuar dhe më të ndritshme.

    Shiko të gjitha detajet