Skip to product information
1 of 1

Maruderm

Maruderm Pore Minimizing & Anti-Acne BHA Toner 250 ML

Maruderm Pore Minimizing & Anti-Acne BHA Toner 250 ML

Regular price €10,90 EUR
Regular price €11,90 EUR Sale price €10,90 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.

Pastron lëkurën dhe poret. Ndihmon për të reduktuar pamjen e poreve të mëdha dhe për të siguruar ekuilibrin e yndyrës në lëkurë.

 

Shiko të gjitha detajet