Skip to product information
1 of 1

Maruderm

Maruderm Regenerating Ginseng Serum 30 ML

Maruderm Regenerating Ginseng Serum 30 ML

Regular price €9,90 EUR
Regular price €10,90 EUR Sale price €9,90 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.
Serum me sasi të lartë të ekstraktit të xhensenit i cili ushqen lëkurën tuaj dhe ju ndihmon të arrini një pamje më të freskët.
Shiko të gjitha detajet