Skip to product information
1 of 1

Maruderm

Maruderm Salicylic Acid Face Cleaning Gel 400 ML

Maruderm Salicylic Acid Face Cleaning Gel 400 ML

Regular price €10,90 EUR
Regular price €11,90 EUR Sale price €10,90 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.
Pastrues i fytyrës me përbërje të acidit salicilik. Pastron lëkyrën dhe poret. Ndihmon për të balancuar yndyrën në lëkurë.

Për lëkurë të yndryshme dhe normale
Shiko të gjitha detajet