Skip to product information
1 of 1

Maruderm

Maruderm Vitamin C & Peptide Skin Brightening Serum 30 ML

Maruderm Vitamin C & Peptide Skin Brightening Serum 30 ML

Regular price €9,90 EUR
Regular price €10,90 EUR Sale price €9,90 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.

Serum i ditës me përbërje të Vitaminës C, që ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga faktorët e jashtëm dhe shenjave të plakjes.

 

Hidraton, zbutë dhe shkëlqen lëkurën. Ndihmon në mbrojten e lëkurës nga faktorët e jashtëm dhe shenjat e plakjes.

Shiko të gjitha detajet