Skip to product information
1 of 1

Cosmeticum

Nutriactiva Health & Beauty Shake

Nutriactiva Health & Beauty Shake

Regular price €29,00 EUR
Regular price Sale price €29,00 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.

Shake Nutriactiva Health & Beauty është një produkt ideal për dobësim natyral.Ai
bazohet në proteinën e koncentruar të hirrës, një proteinë e rëndësishme me një
vlerë biologjike veçanërisht të lartë. Është i pasur me lëndë ushqyese esenciale,
me një profil të plotë të aminoacideve, vendimtar për strukturën e qelizave dhe
gjithashtu kontribuon në zhvillimin e masës muskulore.

Përmban glucomannan, një produkt bimor, i marrë nga rrënjët e bimës konjac.
Është i pasur me fibra dhe krijon një ndjenjë ngopjeje, duke rezultuar në uljen e
marrjes së kalorive dhe rrjedhimisht humbjen e peshës.
Një komponent i rëndësishëm është acidi hialuronik, një rregullator kyç i lagështisë në lëkurë dhe nyje.
Së fundmi, ai përmban një sërë superushqimesh të përzgjedhura me substanca
aktive si vitamina (A, B, C), fibra, minerale, acide yndyrore etj.

Shiko të gjitha detajet