Skip to product information
1 of 1

Cosmeticum

Nutriactiva Health & Energy Shake

Nutriactiva Health & Energy Shake

Regular price €29,00 EUR
Regular price Sale price €29,00 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.
Një përbërës kyç është MSM, i cili është veçanërisht i dobishëm për shëndetin e
kyçeve, duke përshpejtuar proceset e rikuperimit pas lëndimeve. Tek atletët
vepron si një imuno-mbrojtës natyral, analgjezik dhe ndihmës i muskujve.
Ndihmon në prodhimin e energjisë, rrit qarkullimin e gjakut dhe lufton lodhjen
kronike dhe tendosjen e muskujve.
Përmban gjithashtu acid lipoik, një antioksidant i fuqishëm, burim energjie me
veprim anti-plakje, anti-inflamator dhe analgjezik. Redukton nivelet e sheqerit në
gjak, kontribuon në humbjen e yndyrës dhe peshës trupore dhe rrit prodhimin e
energjisë, forcën, qëndrueshmërinë dhe performancën atletike te atletët. Një
përbërës i rëndësishëm është acidi hialuronik, një rregullator kyç i lagështisë së
lëkurës dhe nyjeve.
Kondroitina ruan ujin, duke rritur densitetin dhe elasticitetin e kërcit, si dhe
aftësinë e tij për të thithur dhe shpërndarë presionet. Atletët që tendosin nyjet e
tyre përfitojnë nga marrja e rregullt e kondroitinës për të mbrojtur dhe
ngadalësuar dëmtimin e kërcit.
Gjithashtu, glukozamina që përmban, pengon shkatërrimin e kërcit, duke
kontribuar në lubrifikimin e tyre. Stimulon substancat e nevojshme për
funksionimin e duhur të kyçeve. Në mënyrë të veçantë, ai vepron për sintezën e
proteinave strukturore të nevojshme për rivendosjen e kapacitetit funksional të
një nyje.
Së fundi, përmban një sërë superushqimesh të përzgjedhura, me lëndë aktive si
vitamina (A, B, C), fibra, minerale, acide yndyrore etj.
Shiko të gjitha detajet