Skip to product information
1 of 1

Cosmeticum

Nutriactiva Health & Focus Shake

Nutriactiva Health & Focus Shake

Regular price €29,00 EUR
Regular price Sale price €29,00 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.

Health & Focus Shake Nutriactiva është një produkt ideal për përqendrim dhe
qartësi.

Një produkt ideal për ata që duan të mprehin mendjen dhe të fitojnë qartësi të
mendimit. Mendja juaj ka nevojë për të gjithë ndihmën që mund të marrë, pasi të
gjitha shpërqendrimet me të cilat përballemi në jetë mund të jenë mjaft të
vështira për t'u përballuar. Me Health & Focus Shake, ju mund të ruani qartësi
më të madhe të mendimit. Nëse keni vështirësi të përqendroheni, atëherë Focus
Shake mund të jetë zgjidhja që ju nevojitet për të menduar më qartë dhe më
shpejt. Me saktësi dhe shpejtësi më të madhe të të menduarit.
Ai bazohet në proteinën e koncentruar të hirrës, një proteinë e rëndësishme me
një vlerë shumë të lartë biologjike. Është i pasur me lëndë ushqyese esenciale,
me një profil të plotë të aminoacideve, vendimtar për strukturën e qelizave,
gjithashtu kontribuon në rritjen e masës muskulore.
DMAE stimulon sistemin nervor qendror, përmirëson kujtesën, përqendrimin,
qartësinë mendore dhe funksionet mendore të trurit duke rritur vigjilencën e tij.
Kolagjeni është një komponent kyç i indit lidhës dhe është një bllok ndërtimi i
shumë pjesëve dhe organeve të trupit si tendinat, lëkura dhe muskujt. Është një
rrjetë mbështetëse e lëkurës duke forcuar kockat tona, ofron përfitime
shëndetësore si reduktimi i dhimbjeve të kyçeve dhe përmirësimi i pamjes së
lëkurës.
Një përbërës i rëndësishëm është acidi hialuronik, një rregullator kyç i lagështisë
së lëkurës dhe nyjeve.
Së fundi, përmban një sërë superushqimesh të përzgjedhura, me lëndë aktive si
vitamina (A, B, C), fibra, minerale, acide yndyrore etj.

Shiko të gjitha detajet