Skip to product information
1 of 1

Cosmeticum

Peel-Off Mask Activated Charcoal Aloe Vera 70ml

Peel-Off Mask Activated Charcoal Aloe Vera 70ml

Regular price €14,00 EUR
Regular price Sale price €14,00 EUR
Zbritje Shitur
Tax included.
Maska Peel-off activated charcoal, aloe vera dhe barishte nga natyra greke është ideale për pastrim të thellë. characoal i aktivizuar pastron poret e bllokuara, duke ofruar pastrim të shkëlqyer të lëkurës. Aloe vera rigjallëron dhe hidraton lëkurën. Kombinimi i bimëve të zgjedhura nga natyra greke me substancat aktive ofrojnë një lëkurë të pastër, të hidratuar dhe me shkëlqim.
Shiko të gjitha detajet